30 juli 2017
Op de deelnemerslijst van de koers voor Elite/Beloften prijken dit jaar een aantal bijzondere namen. Het Amerikaanse continental team CCB Velotooler staat op 12 augustus met 5 renners aan de start.

Deze week ontvingen we een mail van Tim, de manager van CCB Velotooler. Het Amerikaanse team toert in de maand augustus door Europa om diverse wedstrijden te rijden en het leek hen geweldig om aan ons mooie poldercriterium deel te namen. Uiteraard reageerden wij hier direct positief op en zodoende rijden Thomas Revard, Cameron Beard, Noah Granigan, Nathaniel Morse en Samuel Rosenholtz over een kleine twee weken hun rondjes om de Graaf.

Thomas verdient bijzondere aandacht want hij kroonde zich dit jaar tot Amerikaans kampioen criterium bij de beloften (U23). Zo hebben we dit jaar naast het roodwitblauw van Nederlands kampioen Elite Hans Dekkers ook een renner in een Amerikaans Stars and Stripes tenue aan de start.

Mocht je dit als renner mee willen maken, wees er dan snel bij. Op dit moment zijn er nog 7 startplaatsen beschikbaar voordat het maximum aantal van 40 renners bereikt is.

We zien jullie graag allemaal op 12 augustus aanstaande om met ons de 3e editie van Rond Om De Graaf wederom tot een groot succes te maken!