14 juli 2017

Nederlands Kampioen Hans Dekkers aan de start

Dit jaar hebben we voor het eerst een koers voor Elite/Beloften. Het deelnemersveld vult zich inmiddels en er staan al mooie namen op de startlijst. Vandaag kunnen we bekend maken dat Nederlands Kampioen Hans Dekkers ook aan de start staat.

Hans Dekkers is oud-prof bij onder meer Rabobank en Garmin en rijdt op dit moment voor het Arrow Cycling Team. Een maand geleden pakte hij in 's-Heerenberg de nationale titel bij de elite door de massasprint te winnen. Naast Hans staat op 12 augustus ook de uitgetreden Nederlands Kampioen Robin Wennekes aan het vertrek.

Het belooft nu al een mooie koers te worden, want ook nationale toppers als Lars van de Vall en Twan Brusselman draaien over een maand hun rondjes om de graaf. Natuurlijk zijn de ogen ook gericht op de renners uit onze eigen regio. Onder andere Kelvin van den Dool (Hoogblokland), Bart van den Berg (Wijngaarden), Hermen Bode (Giessenburg) en Gert van der Grijn (Ameide) nemen deel aan het hoofdnummer van Rond Om De Graaf 2017 dat om 19.30 uur start.

Hoewel de inschrijvingen binnenstromen is er nog plaats. Twijfel dus niet en schrijf je snel in! Er mogen maximaal 40 deelnemers starten op ons mooie, gezellig en selectieve rondje.