21 april 2020

Rond Om De Graaf Editie 2020 afgelast!

Beste Lezer, 

We bevinden ons al enige tijd in een wereldwijde gezondheidscrisis en daarvan als gevolg ook een economische crisis. Velen zijn of zullen de komende maanden op enigerlei wijze, direct of indirect, getroffen worden door het COVID-19 virus. 

Voor 22 augustus 2020 hadden wij een nieuwe editie van Rond Om De Graaf in de planning staan; een wieler- en dorpsfeest waar velen vaak naar uitkijken. Een dorpsfeest waar er voor iedereen wat te beleven valt en vele dorpsgenoten ons jaarlijks helpen met de organisatie. 

De rijksoverheid heeft op dinsdagavond 22 april het verbod op activiteiten voor grotere groepen verlengd. Om die reden kan editie 2020 van Rond Om De Graaf geen doorgang vinden.

Via deze weg willen wij al onze sponsoren bedanken voor de reeds jarenlange, trouwe sponsoring en hopen wij dat jullie de komende periode op een goede & gezonde wijze door komen.

Als laatste hopen wij dat eenieder die dit leest de komende maanden in goede gezondheid blijft en wij jullie in de zomer van 2021 weer mogen begroeten op -en rond het parcours van Rond Om De Graaf!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van stichting Rond Om De Graaf