13 augustus 2017

Succesvolle 3e editie Rond Om De Graaf

De 3e editie van Rond Om De Graaf zit er weer op. Onder een stralend zonnetje werd het wederom een fantastische dag voor jong en oud!

's Ochtends tijdens het opbouwen was het grijs weer en viel er flink wat regen. Gelukkig werd dit in de middag anders en begon ruim voordat het programma startte de zon te schijnen. Om 16.00 uur trapten de kinderen van de basisschool af met de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race. In drie categorieën reden ze hun wedstrijden en werd het al snel druk rond het parcours. Het toeschouwersaantal nam gedurende de dag alleen maar toe. Langs het parcours en op het terrein van de Jumbo was iedereen getuige van prachtige wielersport. Bram Mens (Amateurs/Sportklasse), Marco Luijten (Regiorecreanten) en Lieven Anthonise (Elite) gingen met de felbegeerde bokaal voor de winnaars aan de haal.

Ook de kanobattle tussen Brandwijk en Molenaarsgraaf leverde weer het nodige spektakel op. Vorig jaar was het Molenaarsgraaf dat met de Gouden Peddel aan de haal ging, maar dit jaar was de zege voor Brandwijk. Het feestje op het terrein van de Jumbo ging tot 23.30 uur door en de sfeer was geweldig. De horeca draaide op volle toeren, Team Simply Green gaf een spectaculaire demonstratie en de dj's van Full Pull brachten de dansvloer in beweging.

Via deze weg willen wij nogmaals iedereen die ons geholpen heeft heel hartelijk bedanken! Molenaarsgraaf en Brandwijk lieten weer als geen ander zien hoe twee dorpen verenigen en wat er met elkaar mogelijk is. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar al onze sponsors. Zonder hen is Rond Om De Graaf niet mogelijk! Tot slot bedanken we iedereen die is komen kijken. Dankzij jullie was de ambiance wederom prachtig en staan we als Rond Om De Graaf definitief met dikke letters op de wielerkalender.

Tot volgend jaar!