23 mei 2016

Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race ook in 2016

Na het succes van 2015 wordt de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race ook in 2016 weer georganiseerd. Voorafgaand aan de 'grote mannen' rijden de kinderen hun eigen echte wielerwedstrijd op het Rond Om De Graaf parcours.

Voor de eerste Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race was in 2015 veel animo. Bijna 50 kinderen streden in diverse categorieën om de prijzen. Aangemoedigd door de mascotte van Van Hoorne Entertainment werden het prachtige wedstrijden. Na iedere wedstrijd werden de eerste drie die over de finish kwamen op het podium gehuldigd, maar aan het einde van de dag was iedereen winnaar. Voor iedere deelnemer en deelneemster was er een prachtige prijs!

Michael van Hoorne van Van Hoorne Entertainment was zelf aanwezig om de prijzen uit te reiken. Ook hij genoot van de vele blije gezichten op deze zonnige dag. Michael vindt dat dit mooie evenement jaarlijks terug moet komen en verbindt de naam van zijn mooie bedrijf daarom ook dit jaar weer aan de kinderwedstrijd!

Houd deze website, Facebook en Twitter de komende weken in de gaten voor meer nieuws over de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race. Begin juni opent de inschrijving en is het mogelijk om je via deze website op te geven. De spelregels en informatie over de wedstrijd zijn hier alvast te lezen.