26 juni 2017

Volledig programma 2017 bekend

In de afgelopen weken hebben we elke keer wat tipjes van de sluier opgelicht met betrekking tot het programma voor 2017. Vandaag kunnen we dan eindelijk het volledige programma aan jullie presenteren!Vanaf 16 uur beginnen we op 12 augustus 2017 met de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race. Meedoen? Klik hier om jezelf in te schrijven!

Een uurtje later staat om 17.00 uur de wielerwedstrijd voor Amateurs en Sportklasse op het programma. Deze koers zit al meer dan twee maanden vol en is inmiddels een vast gezicht op de nationale wielerkalender. De winnaars van vorig jaar, Pim Achterkamp en Brian Burggraaf, zijn ook dit jaar weer van de partij. De lokale ogen zijn vooral gericht op Harmen Brandwijk die jaarlijks een goed resultaat weet te behalen en na een eerdere vierde en tweede plaats ook weleens op de hoogste trede wil staan.

Om 18.30 uur zijn de Regiorecreanten aan de beurt. Deze categorie staat ieder jaar weer garant voor spektakel en dient dit jaar als een opwarmer voor het hoofdprogramma.

Om 19.30 klinkt het startschot voor Elite/Beloften. Deze koers staat dit jaar voor het eerst op programma. Er is nog ruimte op de startlijst, maar regionale toppers als Kelvin van den Dool en Bart van den Berg hebben zich reeds aangemeld. Na afloop van iedere wedstrijd worden de winnaars gehuldigd op het feestterein bij de Jumbo. Voor de laatste wedstrijd Elite/Beloften zal dit rond 21.15 uur zijn.

Natuurlijk is er dit jaar ook weer een omlijstend programma, want Rond Om De Graaf is naast een wielerfeest, vooral een dorpsfeest! Vanaf 16.00 uur is het feestterrein bij de Jumbo geopend. Het DJ-team van Full Pull zorgt voor de muzikale omlijsting en er is natuurlijk weer voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Terwijl kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen.

Net als vorig jaar organiseren we een kanowedstrijd in het midden van het parcours waar de dorpen Molenaarsgraaf en Brandwijk elkaar zullen bestrijden om de hoogste eer en de Gouden Peddel. Meer informatie over hoe je jezelf hiervoor aan kan melden volgt snel. Daarnaast is onze lokale trots Team Simply Green wederom van de partij met hun kampioenschappen winnende trekker en alles wat daarbij hoort. Het feest op het Jumbo-terrein gaat tot 23.30 uur door.

Wij gaan nog even door met de voorbereidingen en hopen jullie over een kleine acht weken allemaal te zien! Houd deze website en onze Facebook- en Twitter-pagina nauwlettend in de gaten voor de laatste updates. 

Verdere details over het programma zijn hier te vinden.