22 februari 2017
Nog een klein half jaar en het is zover. Op 12 augustus 2017 wordt de 3e editie van Rond Om De Graaf georganiseerd. De opzet van 2016 blijft gehandhaafd, maar we gaan natuurlijk ons best doen om het evenement tot een nog groter succes te maken.

De eerste vergadering voor editie 2017 zit er inmiddels op. Het bestuur kwam een paar weken geleden bij elkaar om alvast na te denken over de invulling van het jaarlijkse dorps- en wielerfeest Rond Om De Graaf. In de komende periode zullen we u op de hoogte houden over het programma op zaterdag 12 augustus 2017. Jumbo Molenaarsgraaf heeft wederom haar medewerking toegezegd en sluit om 15.00 uur haar deuren. Verdere informatie hierover volgt ter zijner tijd.

We hebben het al eerder op Facebook aangekondigd maar dit jaar zal voor het eerst de hoogste KNWU-categorie Elite/Beloften aan de start staan tijdens de wielerronde. Zij vertrekken om 19.30 uur en worden rond de klok van 21.15 uur als laatsten gehuldigd op het plein voor de Jumbo. Voordat het zover is start om 16.00 uur de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race, gevolgd door Amateurs/Sportklasse (17.00 uur) en de Regiorecreanten (18.30 uur).

De inschrijvingen voor de wedstrijden Amateurs/Sportklasse en Elite/Beloften zijn inmiddels geopend via de site van de KNWU. Wees er snel bij, want ook dit jaar geldt weer een maximum aantal deelnemers van 40! Bij de vorige edities zaten de wedstrijden snel vol.

Vanaf nu zullen we de berichtgeving grotendeels via deze website laten verlopen. Uiteraard wel aangekondigd via onze Facebook-pagina en ons Twitter-account. Houd deze kanalen dus in de gaten voor het laatste nieuws over Rond Om De Graaf 2017!